Névnapok

Chatbox
10 évesen....

A miskolci Spáten sörözőtől hosszú, kanyargós utat járt be ez a nem kifejezetten hagyományos felépítésben működő mi kis civil szervezetünk, a Földalatti KHE.
Rengeteg koncert, fesztivál, lemez megjelenés, kül-és belföldi kooperáció, tehetségek felkutatása, patronálása, közösségi tér üzemeltetés, film klub,kiállítás, ifjúsági igényfelmérés, fiatalsegítői munka, bla-bla-bla....jellemzi ezt az időszakot.
Amellett, hogy most megköszönjük minden segítőnknek, barátunknak és ellenségünknek a maga módján való segítségét, egy fontos változásról is szeretnénk hírt adni.[ Részletek ]


Sado on 2012 május 07 hétfő - 10:20:43 | Hozzászólások: 0
Factory Zenekar,Velocity of light,Serpentes


Sziasztok. Május 13án a factoryban 3 zenekar lép fel.

Sorrend szerint a:

Factory Zenekar (Rock / Metál)

Velocity of Light (Punk Rock,Hard Rock)

Serpentes (Hard Rock)

500ft a beugró. Lesz Büfé rengeteg itallal.

Várunk mindenkit szerettel.

Bővebb info:
http://www.facebook.com/event.php?eid=202215709799706

Sado on 2011 május 06 péntek - 08:50:07 | Hozzászólások: 0
A város, ahol élek: Miskolc


Sado on 2011 április 05 kedd - 10:09:25 | Hozzászólások: 0
Dolly Rambo + Létrák + I Love 69 Popgeju (cz) koncertek

2011. március 25-26.
RNR666 / FÖLDALATTI Buli

Na, az RNR666 és a Földalatti ezen az estén pszichiátriát nyit a Trafik Klubban
A fellépő művészek kit megőrjítenek, kit megnyugtatnak, esetleg is- is,
vagy mindkét állapotot egyszerre váltják ki a befogadóban.
Megijedni nem kell az egész estén folyamatos orvosi felügyeletet biztosít Dr Kondor.
Fordulj hozzá bizalommal bármilyen orvosi jellegű problémád van, a szelíd mosolyú doktor úr szívesen segít.[ Részletek ]


ironcopy on 2011 március 15 kedd - 16:44:32 | Hozzászólások: 0
Újabb Retour!
>
A februári hónap Retour ála Mateur koncertjén színpadra lép három különböző megközelítésből rock formáció. Este kilenc órai kezdettel már biztosan gyülekezni fognak az angol hegymászás szerelmesei, akik alig várják majd, hogy kedvenceik, a Wayfarers' Club belekezdjen a feldolgozásokkal teletűzdelt indie rock műsorát.
Őket követi a több, más zenekarból verbuválódott Kevesek, akiknek ebben a formában ez lesz a bemutatkozó koncertjük is Miskolcon. Stílusmeghatározásuk: cipőbámulós indie - alternatív rock.....ez jó!
Mindig felüdülés egy olyan zenekar, akiknek van elég önkritikájuk ahhoz, hogy belátják...."Nem sikerült normális énekest találni!" és ezért nem is erőltetik a dolgot, mehet a vegytiszta zenebona. Az estét a Miskolcon már ismerős Choice with no Voice nevezetű instrumentális poszt-rock banda zárja.

Koncertkezdés 21 óra. Belépés díjtalan!

Sado on 2011 február 04 péntek - 12:58:30 | Hozzászólások: 0
Miskolc egyetlen amatőr színpada 2011-ben is odavág!
>
Évezred, század, sőt tizedforduló is volt nemrég, újév, hó eleje és máris itt van a következő Retour ála Mateur programsorozat következő állomása. Ezúttal nem az ultrabrutál-metál, nem a diszkó-pop és nem is a klasszikusok lesznek porondon, hanem három miskolci amatőr zenekar. Az AGYVITAMIN Jokka és Kozi új formációja, amiben csak ketten, dob nélkül mutatják be szerintük mi az egészséges. Ezután egy alsózsolcai – állításuk szerint – punk együttes, a Szép Baleset milyen is ha péntek este a hegyalján mindenki hazudik egy partizánnak és előkerül a jó öreg Ramones -féle három akkord is. Őket követi majd fénysebességgel a The Velocity of Light punk-rockja sok-sok feldolgozással.

Tehát foglaljuk össze mit is tudunk: január 14-én este kilenctől újra nyitva áll előttetek Miskolc város egyetlen, igazi amatőr színpada a Factory Sport Arénában.

Belépés ingyenes!

Február 11-i következő számunkban a modern rock-é a főszerep:

- Wayfarers’ Club

- Choice with no Voice

- Kevesek

Jelentkezz te is a zenekaroddal a ralam@foldalattikhe.hu e-mail címen a további koncertekre!

info:
http://www.foldalattikhe.hu
http://www.factoryarena.hu

Sado on 2011 január 06 csütörtök - 21:25:16 | Hozzászólások: 0
Ne legyél már csirke!
>
Itt is van a következő Retúrálámátőr koncert. Ezúttal is a keménykötésű zenék kedvelőit fogja inkább érdekelni a dolog, mert a modern numetaltól a death-core-ig tart a felhozatal.
Ne legyél már csirke....vagy tízen, huszonévesen olyan, mint egy nyugdíjas! Robbantsd ki magad a fészbuk meg az Xfaktor elől és húzzál ki a gyárba, hogy megnézd a saját haverjaidat! Emeld fel a segged és ismerd meg, hogy a hozzád hasonló srácok milyen zenét csinálnak.
Ez nem a való világ, brada!!! Ez egy igazi koncert!

2010.12.10.21ó Factory Sport Aréna
Fellépők:
- Morningkill (deathcore)
- Afflection (modern melodic metal)
- 187 (punk metal)

Jelentkezz te is a zenekaroddal a Retour ála Mateur amatőr színpad jövő évi eseményeire!
info:
jelentkezés e-mailben
http://www.foldalattikhe.hu
http://www.factoryarena.hu

Sado on 2010 december 01 szerda - 09:55:19 | Hozzászólások: 0
Retour ála Mateur - Miskolc egyetlen amatőr színpada

Zenekarok és kedves közönség figyelem!

November 12-i kezdettel megindul egy reményeink szerint hosszútávú folyamat, mely keretén belül megpróbálunk a városban működő zenekaroknak helyet és lehetőséget adni egy bemutatkozó fellépésre a Factory Sport Aréna klubjában.
A kezdeményezés lényege, hogy minden hónapban egy pénteki alkalommal szervezünk egy Retour alá Mateur nevezetű programot, ami keretén belül 2-3 amatőr, helyi zenekar kap helyt normális körülmények közötti fellépésre. Mit jelent ez a normális?
Tűrhető technikai hátteret, segítőkész technikusi támogatást, szűkös, de korrekt költségtérítést és remélhetőleg közönséget.
Célunk ezzel sajnos nem az álombevételek bekebelezése, hanem egy állandó lehetőség megvalósítása a városban, amely annyira hiányzik! Egy igazi amatőr színpad létrehozása, ahol kiderül, hogy ki, mire képes.
Nálunk nincsenek előzenekarok, megasztárok, sem nagyfejű zsűri....csak koncertek!


[ Részletek ]


Sado on 2010 november 10 szerda - 08:46:38 | Hozzászólások: 0
Újra Miskolon az amerikai SABOT !

Legutóbb 2009 május 7-én volt szerencsénk megtapasztalni, milyen is az amikor a SABOT élőben aláhúzza a róluk állítottakat. Mondják róluk.... Jazz-pop-punk rock...hmmm....biiiiztos!
Aki ott volt, most lehet, hogy bólogat...vagy igen, vagy nem irányba,de egy biztos. Koncerten igazán hatásos az, amit ez a két amerikai a hangszereivel művel.
Ötletesen összepakolt, néha igazán vad ritmusok, folyamatos ütemváltások tarkítják a masszív, néhol pankosan éles, máskor jazzbézesen brummogó basszusgitárhangzást. Mindezt pedig légies könnyedséggel és játékossággal vezeti elő a világ minden táját széjjelkoncertező páros.
A helyi kíséretet pedig a méltán hírhedt Büdösök adja, akiknek már-már klasszikus dalait, generációk adták át egymásnak szájról-szájra dúdolva, idézgetve.
Ha vágyakozol két különböző okokból lehengerlő koncertre, akkor a te helyed a miskolci Factory Sport Aréna október 22-én, pénteken este kilenc órai kezdettel.

Sado on 2010 október 11 hétfő - 22:51:01 | Hozzászólások: 0
A Neue Debreczenische Kunst bemutatja.....


Sado on 2010 október 04 hétfő - 14:06:02 | Hozzászólások: 0
Oldal:       >>  

Keresés Földalatti KHE

Üdvözlet